NEM AZ VAGY, AMI TÖRTÉNT VELED,

AZ VAGY, AMIVÉ VÁLNI AKARSZ.

Hasenfracz Orsolya vagyok, lelki utaskísérő.

Ha változtatnál az életeden, induljunk el együtt: segítek neked visszatalálni a saját utadra.

SZOLGÁLTATÁSOK

ÖNFEJLESZTŐ BESZÉLGETÉSEK

ÖNFEJLESZTŐ BESZÉLGETÉSEK

Ha úgy érzed, eltévedtél, nem a saját utadat járod, nem érzed magad lelkileg biztonságban, én egy bensőséges és biztonságos közeget teremtek számodra. Egy menedékhelyet, ahol csak te számítasz, ahol együttérzéssel, meghallgatással, odafigyeléssel, és szeretettel fogadlak.

CSALÁDÁLLÍTÁS

CSALÁDÁLLÍTÁS

A csoportos állítás elején a klienssel történő személyes beszélgetés során feltérképezzük, milyen olyan trauma, nehézség, sorsfordító esemény történt a családban, mely a kliens életét befolyásolhatja, melyet a kliens tudatosan vagy tudattalanul képvisel, továbbvisz, megörököl a családi rendszerben.

VESZTESÉGFELDOLGOZÁS

VESZTESÉGFELDOLGOZÁS

A gyászban való kísérés során lehetőséged nyílik nyíltan beszélni az érzéseidről, gondolataidról, félelmeidről, kétségeidről, megélni a benned felmerülő érzéseket, az elutasítást, a dühöt, a haragot, együttérzéssel vagyok veled a mély szomorúság és fájdalom megélésében és együtt érkezhetünk meg az elfogadásig és megnyugvásig.

NÉZZ RÁ MÁSKÉPP – OH-KÁRTYA

NÉZZ RÁ MÁSKÉPP – OH-KÁRTYA

Az egyszeri OH-kártya gyakorlatokat tartalmazó konzultáció során a képekre és szavakra adott asszociációid mutatják meg a benned rejlő gondolatokat, érzéseket, belső konfliktusaidat és azok megoldásait, a válaszokat, melyek kimondatlanul lapulnak benned.

RÓLAM

Hosszú út vezetett odáig, hogy megtaláltam a helyem a világban, megbékéltem önmagammal, a múltammal, a belső folyamataimmal, mindazzal, akivé váltam, és akivé válhatok. Váratlan életesemények, kisebb-nagyobb – ám szükségszerű – kitérők, folyamatosan megtett apró lépések kellettek ehhez. Csodálatos kísérőim voltak ezen az úton, mindig éppen olyan tudással, hozzáállással, segítőkészséggel, amire szükségem volt. S habár néha nehéz volt a külső és belső akadályokat leküzdenem, olyan mértékű tisztuláson és gyógyuláson mentem keresztül, hogy bármikor ismét újrakezdeném. Ma már tudom és szeretném minél több embernek továbbadni ezt a támogatást, kísérést,  a figyelem és elfogadás gyógyító erejét, a beszélgetések továbbvivő lendületét.

BŐVEBBEN

 

Az integrál szemlélet

AZ UTASKÍSÉRŐ TÉRKÉPE

Az Integrál Szemlélet Ken Wilber, amerikai filozófus, író nevéhez fűződik. Lényege egy olyan átfogó elmélet- és gyakorlatrendszer, mely az élet számos területén alkalmazható, és melyet szerte a világon használnak különböző területeken, pl. jog, közgazdaságtan, orvostudomány, pszichoterápia stb. Megszületéséhez több ezer elmélet, rendszer, tudás, szakirodalom módszeres és szisztematikus vizsgálatára, összevetésére, egységes szerkezetbe foglalására volt szükség. A végeredmény pedig a nyugati tudományos eredmények és a keleti ősi bölcseleti hagyományok, az egyéni és társadalmi szempontok, a gondolkodás és az érzelem szintézisén alapuló átfogó világkép és teljes spektrumú emberkép lett.

BŐVEBBEN

 

ÚTRAVALÓK

A kötődés az nem szeretet

Gyermekkorodban az, hogy a szüleid, gondozóid mennyire tudták figyelembe venni a te igényeidet és mennyire tudtak elérhetőek lenni számodra, alapvetően…

Mi is az a családállítás?

A családfelállítás Bert Hellinger német pszichoterapeuta által felfedezett, pszichológiai alapokon nyugvó, hatékony problémamegoldó és diagnosztikai módszer.  Alkalmas arra, hogy az…

KAPCSOLAT

INTEGRÁL ÖNISMERETI ÉS ÉLETVITELI TANÁCSADÁS

Ha érdeklődsz bármelyik szolgáltatás iránt, vagy kérdésed merült fel, keress bátran.
Szeretettel várlak.

ÍRJ NEKEM

Hasenfracz Orsolya

+36 70 779 9468
szaboneho@gmail.com