ÖNFEJLESZTŐ BESZÉLGETÉSEK

Ha úgy érzed, eltévedtél, nem a saját utadat járod, nem érzed magad lelkileg biztonságban, szükséged lehet egy menedékhelyre, ahol kifújhatod magad. Ahol átgondolhatod, honnan jöttél, hol tértél le az útról, amit kinéztél magadnak, és merre indulhatsz tovább. Én egy bensőséges és biztonságos közeget teremtek számodra. Egy menedékhelyet, amelyben csak te számítasz, ahol együttérzéssel, meghallgatással, odafigyeléssel, és szeretettel fogadlak. Innen indulunk majd el közösen.

A LELKI UTASKÍSÉRŐ

A beszélgetések során arra koncentrálunk, amire te szeretnél. Ez a te utad, a te választásaid. Arra haladunk, amerre a belső folyamataid visznek – külső irányítás nélkül. Én a lelki utaskísérőd leszek, vagyis nem teszek mást, mint felhívom a figyelmed a látnivalókra, energiát adok, ha szükséged van rá, és segítek pihenni, ha elfáradtál. A beszélgetések folyamán a saját belső fejlődési folyamatod intelligenciája és bölcsessége vezet minket, te beszéled át és rá a lelked bármire saját elhatározásodból, mikor úgy érzed, eljött az ideje.

 MILYEN TÉMÁVAL FORDULHATSZ HOZZÁM?

– Ha úgy érzed, jelenlegi munkád helyett mással kellene foglalkoznod vagy munkahelyet váltanál, de még nem tudod, hogyan.
– Ha álmatlanság gyötör, rosszul alszol, nyugtalan vagy.
– Ha a párkapcsolatod már nem úgy működik, mint régen.
– Ha nehezen tudsz párkapcsolatot kialakítani vagy abban működni.
– Ha szeretnél türelmesebb, megértőbb lenni a gyermekeiddel.
– Ha valamilyen túlzásba vitt tevékenység tölti ki a napjaid nagy részét – munka, evés, PC játékok, sorozatok – és szeretnél ezen változtatni.
Ha nem találod a helyed és boldogtalannak érzed magad.
– Ha eltökélt szándékod ellenére sem tudsz valamin változtatni az életedben.
Ha válságos vagy nehéz élethelyzetbe kerültél.
– Ha veszteség vagy haláleset feldolgozásában vagy.

A GYÓGYÍTÓ BESZÉLGETÉSEK

A beszélgetések során rengeteg lépést együtt teszünk meg, hogy
tisztábban lásd a helyzetedet,
felismerd meglévő működési és viselkedési mintáidat, azok előnyeit és hátrányait,
– megleld és felszabadítsd külső és belső erőforrásaidat,
– élettörténeted, élethelyzeted fényében felismerd és tudatosítsd belső folyamataidat,
– képes legyél meghozni a szükséges döntéseket,
– képes legyél hitelesen képviselni önmagadat, érzéseidet, gondolataidat, szándékaidat,
– képes legyél új működési módokat, megoldási lehetőségeket kipróbálni, megvalósítani,
– felismerd Önmagad értékességét, saját gondolataidat, érzéseidet, és ráébredj saját személyes erőd tudatára.

A beszélgetések rendszeres időközönként, általában hetente történnek. Az első ülés alkalmával, kitűzött célodnak megfelelően közösen döntjük el, hogy szeretnénk-e együtt haladni az úton, és hogy milyen gyakorisággal, milyen keretek között találkozzunk.  Egy ülés 75 perces, és 17000 forintba kerül. Az ülésen elhangzottakkal kapcsolatban titoktartási kötelezettségem van, vagyis minden kettőnk között marad.

MÓDSZEREIM

Hiszem, hogy maga a szeretetteli kapcsolat az, mely gyógyít, és amely felül tudja írni a korábbi kapcsolati sérülések mintáit. A beszélgetések során klienseimhez feltétel nélküli elfogadással, empátiával és hitelességgel fordulok, ezek teszik lehetővé, hogy Te is önmagad lehess, és elfogadd az érzéseidet, viselkedésedet, önmagadat.

Alkalmazok még Terápiás Kommunikációs módszereket, NLP-s technikákat, dolgozom szimbólumokkal, OH-kártyával, valamint egyéni családállítási eszközökkel.

Világlátásomat és emberképemet az Integrál Szemlélet határozza meg.

Ha jelentkezni szeretnél a beszélgetésre vagy kérdésed van, keress bátran.

ÍRJ NEKEM