RÓLAM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ki vagyok én?

Útkereső, aki követi az előtte járók lábnyomát, segíti az utána jövőket, és mégis a saját útját járja.

Hosszú út vezetett odáig, hogy megtaláltam a helyem a világban, megbékéltem önmagammal, a múltammal, a belső folyamataimmal, mindazzal, akivé váltam, és akivé válhatok. Váratlan életesemények, kisebb-nagyobb – ám szükségszerű – kitérők, folyamatosan megtett apró lépések kellettek ehhez. Csodálatos kísérőim voltak ezen az úton, mindig éppen olyan tudással, hozzáállással, segítőkészséggel, amire szükségem volt. S habár néha nehéz volt a külső és belső akadályokat leküzdenem, olyan mértékű tisztuláson és gyógyuláson mentem keresztül, hogy bármikor ismét újrakezdeném. Ma már tudom és szeretném minél több embernek továbbadni ezt a támogatást, kísérést, a figyelem és elfogadás gyógyító erejét, a beszélgetések továbbvivő lendületét.

Szabóné Hasenfracz Orsolyának hívnak, 1974-ben születtem Vácon. Életem első fele a gazdasági szférában telt, közgazdasági főiskolát végeztem, és 22 évet az OTP Banknál dolgoztam szervezőként, koordinátorként, megtapasztalva a nagyvállalatok mindennapjainak nyugtalanságát, stresszét, a szorongató határidők nyomását.
A második gyermekünk születéskori elvesztése indított el az önismereti és szellemi fejlődés útján, mert meg akartam érteni, miért történt ilyen tragikus esemény velünk. A válaszkeresésemben végig egyszerre volt jelen a pszichológia és a spiritualitás.
Családállítással, természetgyógyász kezelésekkel és egyéni terápiával párhuzamosan egy kisegyház berkein keresztül kerestem a gyógyírt a fájdalmamra. Későbbi tanulmányaim során kiderült, hogy ez csak egy “spirituális elkerülése” volt az igazi problémáimmal történő szembenézésnek.
Időközben kikristályosodott számomra, hogy valamilyen segítő szakmában tudok kiteljesedni, mégpedig olyanban, amelyben a spiritualitás is jelentős szerepet játszik.
Tanultam szellemgyógyászatot, szeretetmasszázst, jártam fél évet Magyar Népi Gyógyász képzésre, mígnem egyik szeretetmasszázs kliensem említette az Integrál Akadémiát.  Itt találtam meg azt, amit kerestem.

Az Integrál Akadémia 3 éve, a kiscsoportos személyiségfejlesztő együttlétek, a folyamatos, először analitikus majd humanisztikus szemléletű egyéni ülések és a rendszeres meditáció kitisztították, meggyógyították a lelkemet, a rengeteg régi sérülés okozta fájdalmamat, és a feldolgozatlan emlékek indukálta viselkedési sémáimat. Végre megtaláltam, amit igazán magaménak érzek, amit szívvel-lélekkel szeretek csinálni: emberekkel beszélgetni, figyelni rájuk és segíteni nekik a lelki gubancok kisimításában. Mindazt a felszabadulást és gyógyulást, amit én kaptam az egyéni ülések során, szeretném másoknak is átadni.

Szívvel. Hozzáértéssel. Odaadással.

Ha fel szeretnéd venni velem  a kapcsolatot:

ÍRJ NEKEM